Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

anny sea and sun apartments - Topseller.gr

ΝΕΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 15 ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΩΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
ΣΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ anny sea&sun apartments Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΘΑ ΝΙΩΣΗ ΤΗΝ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ
Anny Sea & Sun Apartments,
Βρίσκονται στο Καλό Χωριό στο Istron μόλις 10χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης,το οποίο είναι 75 χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου Ηρακλείου, σε ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στην Κρήτη.
Το στολίδι του συγκροτήματος, μας CAFE POOL BARCAVE με το φυσικό σπήλαιο, την όμορφη πισίνα και τοRoof Garden είναι διαθέσιμο για τους επισκέπτες μας να απολαύσουν το ποτότους αγναντεύοντας τις όμορφες παραλίες και τα πράσινα βουνά!
Οι μισοί από τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου βρίσκονται σε ένα φυσικό όρμο, προσφέροντας μια μοναδική ατμόσφαιρα!
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, με θέα προς τη θάλασσα, τα βουνά, και το χώρο της πισίνας.
Τα διαμερίσματά μας είναι 40τ.μέτρα έχει ένα υπνοδωμάτιο ένα μπάνιο πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, συμπεριλαμβανομένων ψυγείο, πλήρους μεγέθους ηλεκτρική κουζίνα με φούρνο, καφετιέρα, τοστιέρα και βραστήρα, και ένα σαλόνι που περιλαμβάνει δύο κρεβάτια.
Ανέσεις:
Τηλεόραση, ντουλάπα, πιστολάκι για τα μαλλιά, πλήρως κλιματιζόμενο, ανεμιστήρας, κουρτίνες, Ρολά
Συσκευές:
Πιατικά / μαχαιροπήρουνα, σκεύη κουζίνας, ηλεκτρική καφετιέρα, τοστιέρα, αποχυμωτή, ηλεκτρική κουζίνα, φούρνος, Απορροφητήρας, ψυγείο, ηλεκτρική σκούπα, σίδερο, σιδερώστρα.
Anny Sea & Sun Apartments, προσφέρουμε στους επισκέπτες μας Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στοinternet. Έτσι, πριν φύγετε από το σπίτι, μην ξεχάσετε το laptop σας!
Tο ξενοδοχείο έχει δικό του ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, δωρεάν.
Παροχές Χωριού:
- Κέντρο χωριού
- Downtown
- Στάση / σταθμός λεωφορείου
- Ενοικίαση αυτοκινήτου
- Αρτοπωλείο
- Ετοιμα φαγητά
- Μικρά καταστήματα
- Σούπερ μάρκετ
- Κομμωτήριο
- Internet cafe
- Φαρμακείο
- Νοσοκομείo

Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε την Αγγελία αν σας άρεσε...