Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΧΩΡΗ 50τμ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΡΗ ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΑΥΛΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ (A/C,ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ,ΚΟΥΖΙΝΑ,ΚΡΕΒΑΤΙ κτλ)ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΔΑΝΑΝΗ ΝΕΡΟΥ,ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΣΤΑΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΕ ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Παραθαλάσσια μεζονέτα - Topseller.gr

Μεζονέτα επιπλωμένη στην παραλία Αη Γιάννη (Άβδηρα – Ξάνθης) απέναντι από την θάλασσα. Εμβαδόν 80 τ.μ., 2 κουζίνες, 2 μπάνια, 3 υπνοδωμάτια, 1 σαλόνι, 2 επίπεδα, άριστη κατάσταση, αυτόνομη θέρμανση με ατομικό λέβητα, κλιματισμός , τζάκι με σύστημα υποβοήθησης της θέρμανσης του νερού του καλοριφέρ, αυλή 500 τ.μ., ψησταριά, ειδικοί χώροι φύλαξης για 3 σκυλιά.

Δείτε περισσότερα εδώ...

YAMAHA TDM 850cc - Topseller.gr

YAMAHA TDM 850cc ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ, 1η ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 1999, ΕΥΟΣΜΟΣ,

Δείτε περισσότερα εδώ...

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΔΥΑΡΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 45 ΤΕΤΡ.ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ( ΑΡΧΕΣ ΠΑΠΑΦΗ) ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΨΙΛΟ ΟΡΟΦΟ. ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ 

Δείτε περισσότερα εδώ...

EXTENSIONS ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ 100% ΦΥΣΙΚΑ REMY HUMAN HAIR - Topseller.gr

Extensions ίσια ,remy 100% Φυσικά μαλλιά & 55 cm & 100gram απο την εταιρία e-hair.gr Professional Human Hair- The Famous European Hair.Τρέσες ,extensions, τρέσες με clips,τρέσες με ταινία,ποστίς φυσικά,αφέλειες φυσικές.Mια μοναδική προσφορά σε extensions σκληρής κερατίνης 1 ευρώ το τουφάκι. 100% remy δεν μαδάνε δεν μπερδέυονται, αποκτήστε μακρία φυσικά μαλλιά με μεγάλη διάρκεια 4-6 μήνες και δεν θα διαφέρετε καθόλου απο τις επώνυμες celebrities.Αποκτήστε sexy και fashion look με πλούσια μακριά μαλλιά.Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής 6,80 ευρώ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

EXTENSIONS ΚΕΡΑΤΙΝΗΣ - ΚΑΤΣΑΡΑ 100% ΦΥΣΙΚA REMY HUMAN HAIR - Topseller.gr

Extensions Κατσαρά ,remy 100% Φυσικά μαλλιά & 55 cm & 100 gram απο την εταιρία e-hair.gr Professional Human Hair- The Famous European Hair.Τρέσες ,extensions, τρέσες με clips,τρέσες με ταινία,ποστίς φυσικά,αφέλειες φυσικές.Mια μοναδική προσφορά σε extensions σκληρής κερατίνης 1,20 ευρώ το τουφάκι. 100% remy δεν μαδάνε δεν μπερδέυονται, αποκτήστε μακρία φυσικά μαλλιά με μεγάλη διάρκεια 4-6 μήνες και δεν θα διαφέρετε καθόλου απο τις επώνυμες celebrities.Αποκτήστε sexy και fashion look με πλούσια μακριά μαλλιά.Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής 6,80 ευρώ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

AΦΕΛΕΙΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ 100% REMY ΦΥΣΙΚΕΣ - Topseller.gr

Η εταιρεία e-hair.gr σας παρέχει μια μοναδική προσφορά σε αφέλειες μαλλιών 100% φυσικές remy human hair 40,00 ευρώ μόνο.Μπορείτε να τις φοράτε, να τις λούζετε, να τις χτενίζετε και να τις ισιώνετε όπως τα δικά σας μαλλιά.Αλλάξτε look και διάθεση χωρίς να πάτε στο κομμωτήριο.Στο online e-shop www.e-hair.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απο όλα τα χρώματα σε τρέσες, τρέσες με clips, extensions, ποστίς ,αφέλειες, περούκες κ.α.
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή και έξοδα αποστολής 6,80.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΔΙΧΩΡΗ 50τμ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΔΙΧΩΡΗ ΔΙΑΜΠΕΡΗΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ, ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕ ΑΥΛΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ (A/C,ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ,ΚΟΥΖΙΝΑ,ΚΡΕΒΑΤΙ κτλ)ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΔΑΝΑΝΗ ΝΕΡΟΥ,ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΛΗΣΙΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, ΣΤΑΣΗΣ ΛΕΩΦΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΣΕ ΗΣΥΧΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Studio/Γκαρσονιέρα - Topseller.gr

ΞΑΝΘΗ Κέντρο - Πλατεία Εμπορείου 31-32, γκαρσονιέρα 25 τ.μ., 1ου, 1 υ/δ, κατασκευή '02, μπάνιο, studio, αυτόνομη θέρμανση, άριστη κατάσταση

Δείτε περισσότερα εδώ...

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - Topseller.gr


Ισόγεια, 33τ.,μ., προσόψεως, γωνιακή, κεντρική θέρμανση, ιδανική για φοιτητές, άριστη κατάσταση, ανακαίνιση 2012, πλησίον Πανεπιστημιούπολης, έναντι αλσυλλίου.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΠΕΤΟΝ - Topseller.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙΑ 
ΜΑΝΤΡΕΣ, ΔΑΠΕΔΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ.ΤΗΛ

Δείτε περισσότερα εδώ...

παραδίνονται μαθήματα σε μαθητές δημοτικού - Topseller.gr

Νηπιαγωγός, πτυχιούχος, με πείρα, αναλαμβάνει τη βοήθεια στα μαθήματα , μαθητών Δημοτικού, στην περιοχή της Αθήνας. Τιμή λογική.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Pellet(Πέλλετ)-Μπρικέττα(briquette) - Topseller.gr

παράγουμε Πέλλετ και μπρικέττα,οξια-δρυς-έλατο-πεύκο,μοναδική ποιότητα,ελληνικό προϊόν. Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και εισαγωγείς μηχανών πελλετ, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και την εκπαίδευσή σας, για την παραγώγη πέλλετ-μπρικέττας.

Δείτε περισσότερα εδώ...



ΦΥΛΑΞΗ ΝΗΠΙΩΝ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - Topseller.gr

ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΞΗ. 
ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΝΗΠΙΩΝ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Χελιδόνια Νο 1 60x75 εκ. - Topseller.gr

Πίνακας ζωγραφικής, μικτή τεχνική με τη μέθοδο της αποτοίχισης ζωγραφική σε άμμο ( the Greek spirit of fresco ). Χρησιμοποιήθηκαν τα τέσσερα χρώματα που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες ζωγράφοι στην αρχαιότητα στις τοιχογραφίες . Οι διαστάσεις του έργου είναι 45Χ60 εκ. και μαζί με τη κορνίζα είναι 60Χ75 εκατοστά. Δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Εξοχικό - Topseller.gr

Καινούριο και πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο. Βρίσκεται μια ανάσα από τη θάλασσα στο ύψωμα του οικισμού της Αρωγής, με υπέροχη θέα και 4΄από το χωριό Φανάρι.

Το σπίτι είναι σε ένα επίπεδο, με δύο υπνοδωμάτια, μεγάλη καθιστική κουζίνα, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, τζάκι, μεγάλο μπαλκόνι που κλείνει με σίτες. Υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτηση σωμάτων θέρμανσης.
Διαθέτει έξτρα αποθήκη 10 τ.μ., εκτός του σπιτιού και χτιστό μπάρμπεκιου. Συνολικό εμβαδό οικοπέδου 150 τ.μ.


Διαθέσιμο απο Σεπτέμβριο 2012!

Δείτε περισσότερα εδώ...

CABIN 18 - Topseller.gr

A. HELLAS, 580 M, suzuki 140 df 4t και suzuki 9.9 df 4t, τέντες, τρέιλερ, πλήρης εξοπλισμός, πρώτο χέρι, άριστη κατάσταση

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΕΛΛΗΝΙΔΑ BABY SITTER 34 ΕΤΩΝ - Topseller.gr

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΥΛΑΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ (ΩΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ )ΠΡΩΙΝΕΣ Η ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ, 5ΘΜΕΡΟ. ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΘΗΝΑ -ΠΕΙΡΑΙΑ.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

μηχανημα κοπης σχισιματος φορτωματος καυσοξυλων - Topseller.gr

μηχάνημα κοπής σχισίματος καυσόξυλων και αναβατόρι όλα σε ένα,επαγγελματικό,παραγωγής 5- 6 κυβ/ώρα,ηλεκτρικό,δουλευει και με τρακτέρ,πλήρης υδραυλική κίνηση,με μαχαίρια για σχίσιμο σε 2-4-6 κομμάτια,με ελάχιστες ώρες δουλειάς αγορασμένο τον Νοέμβρη του 11,πωλείται λόγω έλλειψης χώρου,ανταλλάσεται και με καυσόξυλα

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ - Topseller.gr

Τριανδρία κέντρο (δίπλα στο πάρκο), εξαιρετικό διαμπερές φωτεινό οροφοδιαμέρισμα 3ου ορόφου σε ήσυχη οικοδομή. 2 υπνοδωμάτια με ξύλινα δάπεδα και ανεξάρτητες βεράντες - εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα, μεγάλη σαλοκουζίνα με μαρμάρινα δάπεδα, μπάνιο με μπανιέρα και παράθυρο, τέντες στις βεράντες και ντουλάπα στη μία, θέση πάρκιγκ μερική θέα στο πάρκο. Δίνεται μερικώς επιπλωμένο. Φοιτητές δεκτοί (κοντά στο Πανεπιστήμιο-5 λεπτά από την Πολυτεχνική Σχολή)

Δείτε περισσότερα εδώ...

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Turbo-X H i325-450 2VRAM , με εγγυηση, στο κουτι του - Topseller.gr

Laptop Turbo-X H i325-450 2VRAM, καινουργιο, με εγγυηση, στο κουτι του. 

Χαρακτηριστικα: 

Set Win 7 Home Prem 64bit Greek/Eng OEM 

Barebone Turbo-X A15Hc Black Brush 2GB 

NB Ram Transcend 2GB Dimm 1333 Horizon 

NB HDD SATA 500GB SAMSUNG HN-M500MBB 

NB Intel Core i3-235OM 2.3 Ghz 3M 

NB NVIDIA GEFORCE GT 540M CUDA 2GB

Δείτε περισσότερα εδώ...

Ελαιογραφία – Κουαρτέτο εγχόρδων Νο 1 /50Χ70 εκ. - Topseller.gr

Πίνακας ζωγραφικής του Αλέξανδρου . Ελαιογραφία και ακρυλικά. Τα χρώματα είναι και στις τέσσερις πλευρές του έργου για να μπορείτε να το διακοσμήσετε όπως είναι τελαρωμένο χωρίς κορνίζα. Εάν το θέλετε και κορνιζαρισμένο επισκεφτείτε την κατηγορία μας { Κορνίζες} επιλέξετε κορνίζα και εμείς θα το ετοιμάσουμε για εσάς στην καλύτερη τιμή. Σε κάθε περίπτωση δεν πληρώνετε έξοδα αποστολής. Παράδοση στο χώρο σας με COURIER. Για διαφορετική διάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Δείτε περισσότερα εδώ...

Ρολοι PIERRE CARDIN (γνησιο) για κυρια ή νεαρο ατομο - Topseller.gr

Ρολοι του γνωστου Γαλλικου οικου PIERRE CARDIN (γνησιο, οχι απομιμηση) σε αριστη κατασταση. Λειτουργικη και εμφανισιακη. 
Απο ατσαλι, με σκουρο μπλε καντραν κ ημερομηνια. 
Για καρπο (γυναικειο ή νεαρου ατομου) μεγεθους 15-16 εκ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Πωλείται ενυδρείο 60lt με βιολογικό φίλτρο biobox μαζι με πολλά αξεσουάρ. - Topseller.gr

Πωλείται ενυδρείο 60lt με βιολογικό φίλτρο biobox μαζι με τα ακόλουθα:
Διακοσμητικά.
Αντιχλώριο, τροφές, βακτήρια.
Διάφορα test νερού.
Μηχανήματα καθαρισμού ενυδρείου (1 μηχανικό, 1 ηλεκτρικό). 
2 αντλίες νερού, θερμοστάτης - αντίσταση, θερμόμετρο νερού, μηχανισμός για φυσαλίδες.
Αυτόματη ταϊστρα.
Μαγνητικά καθαριστικά ενυδρείου, ξύστρα τζαμιών με ανταλλακτικά, ανταλλακτικά φίλτρου.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Ενοικιάζεται Μονοκατοικία στο Μαρούσι (91τ.μ) - 450Ευρώ - Topseller.gr

Λεπτομέρειες αγγελίαςΤετραγωνικά μέτρα:91Επιπλωμένο:ΌχιΚατοικίδια:ΌχιΕνοικιάζεται Μονοκατοικία στο Μαρούσι (91τ.μ).Διαθέτει parking ,air condition, μόνωση, παράθυρα αλουμινίου, ηλιακό, ησυχία ,όμορφη θέα και απέχει 200 μέτρα απο το σταθμό νερατζιώτισσα !

Δείτε περισσότερα εδώ...

Ανεξαρτητοι Συνεργάτες - Topseller.gr

Εχεις βαρεθει να εξαρτασαι απο καποιον αλλο? Να δουλευεις με μικρο ποσοστο? Θες να εισαι αφεντικο του εαυτου σου? Αν ναι τηλεφωνησε μας να σου παρουσιασουμε την επαγγελματικη ευκαιρια.......... Χωρις Δεσμευσεις!!!! Χωρις Υποχρεωσεις!!!!!

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΓΑΤΑΚΙΑ scottish fold τσιντσιλα - Topseller.gr

ΓΑΤΑΚΙΑ scottish fold τσιντσιλα καθαροαιμα 2 αρσενικα 2 μηνων

Δείτε περισσότερα εδώ...

ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών - Topseller.gr


Νεαρή καθηγήτρια Αγγλικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά και ενήλικες στις περιοχές Χαλκίδας, Αμαρύνθου και Αλιβερίου Ευβοίας. Τιμές πολύ προσιτές.


Δείτε περισσότερα εδώ...

ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ - ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΕ ΡΑΒΔΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ - Topseller.gr

Μαρκετινίστες, Ασφαλιστές, χρηματιστές, δημοσιοσχεσίτες, traders, μικροεπενδυτές, εισόδημα από το ίντερνετ, καινούρια γερμανική εταιρεία στην Ελλάδα affiliation marketing με προϊόν ράβδους χρυσού ως επενδυτικό προϊόν

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 60 Τ.Μ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Αθήνα, Πειραιας, ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΆΖΕΤΑΙ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΠΛΗΣΙΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ,ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΦΡΕΣΚΟΒΑΜΜΕΝΟ,4oς ΟΡΟΦΟΣ,ΔΙΑΜΠΕΡΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΗΣΗ ΤΙΜΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΗ

Δείτε περισσότερα εδώ...

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Καλλιθέα, διαμέρισμα 118 τ.μ. - Topseller.gr

ΚΑΛΛΙΘΕΑ Λόφος Σικελίας, διαμέρισμα 118 τ.μ., 2ου, διαμπερές, 2 υ/δ, κατασκευή '70, ανακαίνιση '12, κεντρική θέρμανση, κλιματισμός, πόρτα ασφαλείας, τέντες, χωρίς ασανσέρ, ανακαινισμένο, δυνατότητα κλειστού parking με επιπλέον χρέωση.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΩΝ 1000ΔΡΧ. - Topseller.gr

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ 4 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 1000ΔΡΧ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 1926,1939,1942 ΟΛΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ 28 ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΩΝ..ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΛΕΚΤΕΣ..

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΚΟΝΣΟΛΑ-ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ USB BLASTER 7015 - Topseller.gr

ΚΟΝΣΟΛΑ USB BLASTER 7015, 8 CHANNEL MIXER , ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ Η.Υ, LAPTOP, ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛ.,ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ. 2 ΜΕΓΑΛΑ ΗΧΕΙΑ ΕΩΣ 350WATTS ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ.ΚΑΙ 2 CD PLAYERS YAMAHA ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ - Topseller.gr

Ενοικιάζεται οροφοδιαμέρισμα 1ου ορόφου τριπλοκατοικίας διαμπέρες, ευάερο περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα διαθέτει κλιματισμό. Περιλαμβάνει ακόμα ένα μπάνιο, ένα wc , εντοιχιζόμενη κουζίνα και τζάκι στο σαλόνι. Διαθέτει επίσης μεγάλες βεράντες με τέντες . Αυτονομία θέρμανσης. Χωρίς κοινόχρηστα. Κατοικίδια επιτρέπονται.

Δείτε περισσότερα εδώ...

babysitter - Topseller.gr

Ελληνίδα 34 ετων αναλαμβανει φυλαξη παιδιων με πολυ αγαπη ανω των τριων ετων.πετρουπολη ιλιον αγιος νικολαος.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Κάτω Ηλιουπολη, οροφοδιαμέρισμα 120 τ.μ - Topseller.gr

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Κάτω Ηλιουπολη, οροφοδιαμέρισμα 120 τ.μ., ισογείου - υπερυψωμένου ισογείου, προσόψεως, διαμπερές, 2 υ/δ, κατασκευή '70, μπάνιο, σε οικόπεδο 202 τ.μ., αυτόνομη θέρμανση, θέα βουνό, κήπος 82 τ.μ., χωρίς κοινόχρηστα, μισθωμένο, μεσίτες δεκτοί, χρήζει ανακαίνισης, κήποι 82 τ. μ.(μεγαλος μπροστα, μικροτερος πισω), , τιμή συζητησιμη

Δείτε περισσότερα εδώ...

Δεσυλλας, αγροτεμάχιο 800 τ.μ - Topseller.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑ Δεσυλλας, αγροτεμάχιο 800 τ.μ., ελαιοδεντρα, εντός σχεδίου, επίπεδο, 4 όψεων, άρτιο, οικοδομήσιμο, ανω των 800 τ. μ. , με 12 ελαιοδεντρα, καλλιεργημένο, με αποδοση ελαιολαδου, η τιμη περιλαμβανει και μερος του κοστους τοπογραφικου με συντεταγμενες.

Δείτε περισσότερα εδώ...

συνθετο-βιτρινα-βιβλιοθηκη - Topseller.gr

συνθετο-βιτρινα-βιβλιοθηκη με μπαρ, απο μασιφ καρυδια. κλασσικου σχεδιου,με χειροπειητη διακοσμηση και μπρουτζινα χερουλια. 2 προθηκες-βιτρινες που κλεινουν, ραφια(απο μασιφ ξυλο, δε λυγιζει),4 συρταρια και 2 αποθηκευτικους χωρους. αποτελειται απο 2 μερη.πανω κ κατω.ειναι μεγαλο κ βαρυ επιπλο. σε πολυ καλη κατασταση.διαστασεις: 230 x 230 x 45 . φωτο ενδεικτικη .

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΣΕΤ 24 κρυσταλλινα ποτηρια - Topseller.gr


ΣΕΤ απο 24 κρυσταλλινα (οχι γυαλι) ποτηρια κολονατα, 8 νερου, 8 κρασιου, 8 λικερ, αχρησιμοποιητα απολυτως, δώρο επαργυρος δισκος απο τη Ρωσια με χειροποιητη διακοσμηση και διαμετρο 37 εκ. συν 6 ποτηρια για σφηνακια

Δείτε περισσότερα εδώ...

Υπερλούξ Γκαρσονιέρα στα Χανιά! - Topseller.gr

Ολοκαίνουρια, πλήρως επιπλωμένη & εξτρά εξοπλισμένη δίχωρη γκαρσονιέρα 40 τμ. με όλες τις ανέσεις & τις ηλεκτρικές συσκευές, με ΙΝΤΕΡΝΕΤ, με κλιματισμό/αυτόνομη θέρμανση, πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, ηλιακό/ηλεκτρικό θερμοσίφωνο, ενοικιάζεται. Η γκαρσονιέρα βρίσκεται πάνω σε λόφο, έχει υπέροχη θέα και είναι πλησίον της παραλίας, της πόλης των Χανίων & των συγκοινωνιών.

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΣΤΟΝ 6ο ΟΡΟΦΟ 25 τμ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ - Topseller.gr

ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΟΓΕΙΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΗ 40τμ ΜΕ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ 1ΔΣΚWC

Δείτε περισσότερα εδώ...

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΟΙΚΟΠΕΔΟ 147τ.μ ΠΩΛΗΤΑΙ - Topseller.gr


ΟΙΚΟΠΕΔΟ 147τ.μ ΜΕ Σ.Δ 1,6 ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ 70% ΚΑΘΑΡΟ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΕΙΑ.. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ..ΜΕ ΘΕΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΚΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ..ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Δείτε περισσότερα εδώ...

Υπολογιστές σε εξευτελιστικές τιμές!! - Topseller.gr

https://www.facebook.com/PcProsfores
Κάντε ΕΝΑ ΜΟΝΟ like και μπείτε στην κλήρωση για ένα υπέροχο δώρο στην κλήρωση των Χριστουγέννων!

Ένας ολοκληρωμένος σταθερός υπολογιστής με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί!!!

Κοινοποιήστε το ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ! 3 Φορές τον μήνα θα ανεβάζουμε για εσάς 1 ΜΟΝΟ απίστευτη προσφορά με ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην χαμηλότερη τιμή που μπορεί να βρείτε!

Δείτε περισσότερα εδώ...

ΠΑΝΑΓΙΑ ''ΕΝ ΘΡΟΝΗ'' - Topseller.gr

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1,00x60, ΕΠΙΧΡΥΣΩΜΕΝΗ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΓΑΜΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΙΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

Δείτε περισσότερα εδώ...

parathalasio diamerisma - Topseller.gr

parathalasio diamerisma

διαμέρισμα 45τ.μ. - Topseller.gr

ολοκαίνουργιο διαμέρισμα στο νέο κόσμο,Αθήνα,κατάλληλο για φοιτητές κοντά στο Πάντειο πανεπιστήμιο

Δείτε περισσότερα εδώ...

Ενοικιαζεται Καταστημα - Topseller.gr

Επαγκελματικος χωρος η καταστημα ισογειο 220 μ2 με 100 μ2 υπογειο,σε αριστη κατασταση,σε κεντρικο σημειο της κεντρικης πλατειας του Αγιου Στεφανου,πλησιον σταθμου ΟΣΕ και στασης ΟΑΣΑ.Τιμη ευκαιριας !!!


Δείτε περισσότερα εδώ...

traditional houses kefala - Topseller.gr

Ενοικιάζονται παραδοσιακές οικίες του 1860 ,ανακαινισμένες και πλήρως εξοπλισμένες ,στο γραφικό χωριό Γωνιά Ρεθύμνου .Βρίσκονται σε ύψωμα ,διαθέτουν κήπο με βότανα δέντρα ,λουλούδια ,παραδοσιακά παλιά χειροποίητα έπιπλα .Μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 7-8 άτομα,και ενοικιάζονται 50 ευρώ την βραδιά, για καλοκαίρι και χειμώνα.

Δείτε περισσότερα εδώ...

Προγραμματιστής - Developer - Topseller.gr

Zητείται προγραμματιστής- developer για μερική ή πλήρη απασχόληση, με γνώσεις PHP, MySQL, UNIX, Javascript και με εξιδίκευση ή πολύ καλή γνώση της πλατφόρμας Joomla.
Η μορφή της συνεργασίας είναι ως εξωτερικός συνεργάτης με απαραίτητο δελτίο παροχής υπηρεσιών.
Παρέχονται άριστο εργασιακό περιβάλλον και γραφείο με όλα τα απαραίτητα για την οργάνωση του συνεργάτη.

Δείτε περισσότερα εδώ...